el nuvolet | + Informació
El nuvolet, llar d'infants
nuvolet, llar infants, llar, infants, lleida
571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-571,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

+ Informació

Ampli horari d’entrada

Obrim a les 7:45h. del matí per als pares que comencen a treballar aviat; els infants poden entrar a l’hora que vagi bé a les famílies fins a les 9.30, moment en que finalitza l’horari d’entrada.

Dos horaris de sortida

Els nens poden sortir a les 16h sense berenar o fins a les 18h berenats.

Facilitat d’accés i d’aparcament

Arribar al Nuvolet és molt fàcil, ja que estem en una zona sense trànsit i amb accessos directes des de l’autovia o des del pont de Pardinyes. I igual de fàcil és aparcar a prop de les nostres instal·lacions, sense aglomeracions, ni zona blava.

Roba El Nuvolet

Cal remarcar l’estalvi i la comoditat en el fet de portar la robeta del nuvolet, així no cal pensar que li heu de posar per anar al “col·le”.

Compromís amb el medi ambient

A fi d’aprofitar les energies renovables i respectar el nostre planeta, disposem de plaques solars a la teulada per a l’aigua calenta i tenim una política i un sistema de reciclatge de totes les deixalles.

Neteja i Higiene

Tenim unes molt bones valoracions en totes les inspeccions que rebem del Departament d’Ensenyament pel que fa a la neteja de la nostra escola.